Thursday, 31 January 2013

supa crema de broccoli


Se mananca numai proaspat facuta pt ca reincalzita isi schimba consistenta si devine un pic ... elastica

Fac 3 portii mereu:  1 mie si 2 pt B

3 cartofi de marime medie

1 buchet de brocoli

1 ceapa

1 cub de supa de legume

Smantana



Se topeste un pic de unt si se pune ceapa la transpirat in el la foc mediu. Nu trebuie prajita ci doar sa devina transparenta.

Se adauga apa, sare si piper. Cand fierbe se adauga cartofii taiati cubulete ca pt pure si brocoli taiat buchetele.

Cand legumele s-au fiert se strecoara si se pastreaza zeama.

Cartofii cu brocoli se piseaza sau (ca in cazul meu) se blenduiesc pana devin o pasta omogena.

Se adauga zeama de la supa pana ajunge la consistenta dorita.



Se serveste imediat cu smantana si un praf de piper.

Eu am servit cu paine cu usturoi la cuptor

No comments:

Post a Comment